Skryter av skyhøyt servicenivå

Beretninger

Skryter av skyhøyt servicenivå

Lesetid:  2 Minutter

Da konsulentselskapet Rada Norge var på jakt etter nye kontorer i 2018 falt valget på Regus. Det har de ikke angret på

 

Hovedkontoret ligger i Bergen, men selskapet har også sikret seg tilgang på kontorer i Trondheim, Stavanger og Oslo. At Rada havnet på Regus som kontorløsning var ikke tilfeldig.

Alltid godt å komme på jobb hos Regus

– Jeg har aldri opplevd så høyt servicenivå. Det er ingenting som oppleves som vanskelig eller utfordrende her på Regus Karenslyst Allè 53, sier Lene Olafsen-Høibach, teamleder for Rada i Oslo.

Hun begynte i Rada for ett år siden og sitter fast på Regus på Skøyen. Rada tilbyr rekruttering, konsulentutleie og rådgiving og jobber med mennesker som skaper fremtiden innen bygg og anlegg, samferdsel, infrastruktur, olje og fornybar energi. Lene jobber mest opp mot rådgivende selskaper innen samferdsel, bygg og anlegg.

Lene forteller at det alltid er godt å komme på jobb og til lokalene på Karenslyst Allè.

– Regus-teamet er alltid tilstede i arbeidet sitt. Jeg tenker dette handler om trivsel og interesse for eget arbeid og et godt arbeidsmiljø. Teamet på Regus skaper en unik og god arbeidsatmosfære, sier Lene.

Lene Olafsen-Høibach

Strategisk lokasjon

Hos Regus kan du bruke en rekke kontorer over hele byen, og få raskt tilgang på mer areal ved behov.

– Man skaper gode nettverk og er en del av et større miljø. En rekke bransjer er samlet på ett sted, noe som er berikende både sosialt og faglig, fortsetter Lene.

Kolleger fra Radas hovedkontor i Bergen er innom lokalene på Skøyen ukentlig.

– Lokalene på Skøyen ligger meget godt strategisk plassert ettersom de fleste kundene vi jobber med i Oslo har sine hovedkontor i dette området. Vi er tett på Skøyen stasjon med gode togforbindelser inn og ut av Oslo. Dette gjør det også lett for kunder utenfor byen å komme til oss, forteller Lene.

Alltid tilgjengelige møterom

 Selv om det er mye møtevirksomhet her på Karenslyst Allè, er det alltid plass til besøkende og større team. Enten man har behov for møterom, felleskontor eller vil benytte seg av arbeidsplassene tilrettelagt i fellesområdene, er det alltid tilgjengelige fasiliteter.

– Og selv om vi er mange er det god arbeidsro, fordi lokalene har god støydemping, forteller Lene.

Unik atmosfære

Regus er unikt i forhold til alle de sosiale arrangementene de organiserer. Her på Karenslyst Allè har Regus-teamet innført felles frokost for alle på mandager.

– I tillegg har vi jul- og sommerarrangementer med samling av flere Reguskontorer, og mindre arrangementer her på Skøyen som gjør at vi blir kjent og danner et fint fellesskap forteller Lene.

– Kundene til Regus er en flott gjeng med masse ulike personer og karakterer, noe som gjør at det er godt å være her.

Rada Norge flyttet inn i Karenslyst Allè 53 i februar 2018, og har vært svært fornøyde siden.

– Og vi har nettopp signert en ny toårsavtale, avslutter Lene.