Kontor hos Regus – et eget

Beretninger

Kontor hos Regus – et eget «mindset»

Lesetid:  2 Minutter

Da hodejeger Nanna Collett startet sitt eget firma i 2008, så hun for seg en kort leieperiode hos Regus. Over 11 år senere er hun fortsatt Regus-kunde – og har ikke sett seg tilbake

 

  • Fleksibiliteten jeg får hos Regus går foran alt, forteller Collett.

Hun startet rekrutteringsselskapet Collett Search & Selection for 11 år siden. Siden har hun fått med seg en kollega på laget, og sammen legger de opp arbeidsuken etter hvilket Regus-lokale som ligger nærmest kunden.

  • Det at vi kan benytte oss av de ulike kontorene i byen er helt avgjørende for oss. Regus-systemet er så fleksibelt at jeg kan gå inn i kalenderen min og se hvilken kunde jeg har møter med hvilken dag – og velge Regus-kontoret som ligger nærmest, meddeler hun.

Stimulerende omgivelser

Da Collett startet rekrutteringsfirmaet sitt, så hun etter et kontor å leie på midlertidig basis. Det føltes trygt i en oppstartsfase å ikke binde seg til ett fast kontor over lang tid. Hodejegeren trodde at hun snart skulle videre til en mer permanent kontorløsning, men kjente raskt på fordelene ved å være en del av det spennende Regus-nettverket.

Hos Regus kan Collett bruke en rekke kontorer over hele byen, og får rask tilgang på mer areal ved behov. Alt til faste, lave kostnader. Kunder fra en rekke bransjer er samlet på ett sted, noe hun opplever berikende både sosialt og faglig.

  • Du får et miljø her med folk fra så mange ulike bransjer. De som driver Regus-kontorene er opptatt av at vi som kunder skal føle tilhørighet og samhold. De arrangerer sammenkomster og tilrettelegger for et stimulerende og morsomt miljø, sier hun.

Moderne arbeidsmåte

Nanna Collett forteller at de Regus-ansatte er velvillige og serviceinnstilte. Dette gjør at hun selv kan senke skuldrene, vel vitende om at kundene som kommer til hennes kontor blir godt tatt vare på når de trer inn i lokalet. 

Collett Search & Selection benytter seg hovedsakelig av Regus-lokalene i Karenslyst Allè, Haakon VII’s gate og Posthuset i Oslo, samt lokalene på Lysaker i Bærum. Kontoret booker hun med en egen app eller ved å ringe direkte.

  • Det er tidsbesparende å ha et anker å bevege seg utifra. Vi synes det er fint å kunne stille hos kunden i nærheten av der de jobber. Vi har alt vi trenger på den bærbare PCen, og kan printe ut på Regus-kontoret hvis vi trenger det, sier hun.

Regus «mindset»

Collett mener at den smidige arbeidshverdagen hun får med kontorleie hos Regus, er helt unik:

  • Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle bli så lenge, men tidsbesparelsene og smidigheten er uovertruffen. Selv kantineordningen fungerer veldig bra. Kontorplass på Regus har blitt et «mindset», forteller hun ivrig.

Hodejegeren legger til at Regus har en rekke spennende lokaler – også i områder med langt mildere klima enn Norge. Dette har hun foreløpig ikke benyttet seg av, men hun bedyrer at hun ønsker å teste det ut:

  • I perioder med mye rapportskriving ser jeg for meg at det kan fungere ypperlig å bytte kontor til en av Regus sine mange deilige lokasjoner. Dette må jeg absolutt prøve en gang i fremtiden, avslutter hun.