Beklager, vi finner ikke {{term}}. Prøv igjen.
Regus' respons på covid-19

Regus utvider i høyt tempo, og vi leter etter besluttsomme og engasjerte franchisepartnere som kan hjelpe oss med å utnytte den høye etterspørselen etter fleksible og moderne kontorløsninger.

  • Ny franchisemodell
  • Diversifiseringsmulighet
  • Markedsleder

Nå har du for første gang muligheten til å bli en del av verdens største betjente kontornettverk, noe som byr på muligheter for svært høy avkastning.

Fordeler for deg

Svært god avkastning:

Ved å bli en del av Regus-franchisen kan du optimalisere eiendommen din og oppfylle et behov i markedet. De reduserte kapital- og driftsutgiftene vil gi uttelling i form av svært attraktiv avkastning.

Velprøvd driftsmodell:

Regus vil hjelpe deg med å utvikle og drifte ditt senter med den samme suksessfulle driftsmodellen som i dag er operativ på 3300 lokasjoner i verden.

Etablerte systemer:

Du får dra fordel av blant annet Regus sine etablerte systemer for salg, markedsføring, CRM, fakturering, lagerføring, administrasjon, booking og opplæring.

Supportinfrastruktur:

Med sine 30 års driftserfaring vil Regus jobbe sammen med deg for å designe og utforme ditt senter til å møte kundenes behov innen fleksible kontorplasser og optimalisere senteret for høyest mulig avkastning.

Slik fungerer det

Mulighet til å åpne flere sentre i ditt område over en 2-3 års-periode
Arealer fra 800 m² i egne bygg eller flerbrukerbygg
Bysentrum, næringsparker, trafikk-knutepunkter eller steder langs viktige trafikkårer
Hvis du har drivkraften, ressursene og engasjementet til å stå i spissen for arbeidsplassrevolusjonen som Regus-franchisepartner, bør du ta kontakt med franchiseteamet vårt.

Deretter kontakter vi deg for å drøfte veien videre.
  • 64 % av alle selskaper vurderer å ta i bruk fleksible kontorer i løpet av de neste 3 årene
    (EMEA Study, 2018)
  • Innen 2025 vil fleksible arbeidsplasser utgjøre 30 % av en større virksomhets fotavtrykk i fast eiendom
    (Flexible Space Report, 2018)
  • Økningen i antall åpne kontorplasser pr. kvm kommer til å nærme seg en eksponentiell skala, i overensstemmelse med den bredere teknologiutviklingen
If you’re looking for our US page, please click here .